‘n Klein HIGHGATE SWD Tweekampspan bestaande uit 14 atlete het vir die eerste keer aan die VRYSTAAT INTERPROVINSIALE TWEEKAMPBYEENKOMS gaan deelneem.  Dit is op 3 & 4 Okt 2015 in Bloemfontein op die puik sportterrein van Kovsies aangebied en VS, OP, SWD, Griekwas, Noordwes en Grens het deelgeneem.  Die SA Kampioenskappe vind ook volgende jaar in Bloemfontein plaas en dit het aan die SWD-atlete ‘n kans gegee om die omstandighede kennis te maak.  Sondag is ook ‘n Biathlo-byeenkoms aangebied waar van die SWD-atlete deelgeneem het.

Die medaljewenners was as volg:

S/15     LUCA POTGIETER        GOUD

D/13    TRISHA POLICUTTE     GOUD

SEN D  STEPHNIE McKAY        SILWER

SEN D  ABIGAIL McKAY           BRONS

S/17     ANDRE KLEYNHANS    BRONS

D/15    KRISTIN BARBOUR      BRONS

BIATHLON

S/17     ANDRE KLEYNHANS    GOUD

S/15     HENDRIK VISSER         SILWER

S/13     DE WIT BOTMA          BRONS

Die SWD Tweekampseisoen begin volgende week in alle erns met die AJV en Proewebyeenkoms op 13 Okt 2015 op Oudtshoorn en die OP Interprovinsiaal op 24 Okt 2015 in Port Elizabeth.  Vir enige inligting kan Dave van der Walt [082-7734901] gekontak word.